STAP overzicht


STAP overzicht

Intro tekst STAP-overzicht.

Operationeel Medewerker Logistiek

medewerker-skillmenu

Opleiding Operationeel Medewerker Logistiek – niveau 2

Logistiek is overal. Wil jij op de werkvloer in de logistiek bezig? Met deze opleiding leiden we je op tot medewerker in de logistiek die vakkundig en succesvol kan werken.

medewerker-skillmenu

Pakket 1 Operationeel Medewerker Logistiek – niveau 2

Wil jij snel aan de slag in de logistiek? Ook al heb je hier nog geen ervaring mee? Met dit trainingspakket kan je aan de slag in de logistiek.

medewerker-skillmenu

Pakket 2 Operationeel Medewerker Logistiek – niveau 2

Een magazijn kan al snel een doolhof worden. Met dit trainingstraject leer je over een handige inrichting, logische routes. Ook leer je om op het juiste moment initiatief te nemen en je collega’s te steunen.

medewerker-skillmenu

Pakket 3 Operationeel Medewerker Logistiek – niveau 2

De voorraad ziet er bij een logistieke dienstverlener heel anders uit dan bij een productiebedrijf. Met dit trainingstraject leer jij over het voorraadbeheer, zoals het goed kunnen afhandelen van retouren.

Operationeel Manager Logistiek

medewerker-skillmenu

Opleiding Operationeel Manager Logistiek – niveau 4

Logistiek speelt een steeds grotere rol in een wereld die niet stil blijft staan. Wil jij beter zijn voorbereid op de logistieke uitdagingen van morgen? Dan is de opleiding voor operationeel manager wat voor jou.

medewerker-skillmenu

Pakket 1 Operationeel Manager Logistiek – niveau 4

Ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking van het logistieke proces? Hoe je de kwaliteit houdt en optimaal gebruik maakt van jouw team? Dat leer je met dit trainingspakket.

medewerker-skillmenu

Pakket 2 Operationeel Manager Logistiek – niveau 4

Marktontwikkelingen vertalen naar het logistieke proces en de nodige veranderingen daarvoor doorvoeren. Met dit trainingspakket wordt je klaar gestoomd voor ontwikkelingen die elkaar snel opvolgen.

medewerker-skillmenu

Pakket 3 Operationeel Manager Logistiek – niveau 4

Duurzaamheid is een groot begrip dat steeds belangrijker wordt in de logistiek. Met dit trainingspakket krijg jij inzicht in de kansen en bedreigingen.

medewerker-skillmenu

Pakket 4 Operationeel Manager Logistiek – niveau 4

Bij het inkopen van goederen komt veel kijken. En als je hoe zit dat als je de landgrenzen overgaat? Met dit trainingstraject leer je alles over inkoop, douane en vergunningen.

medewerker-skillmenu

Pakket 5 Operationeel Manager Logistiek – niveau 4

Financieel inzicht is een heel belangrijke schakel in het bewaken, optimaliseren en doorontwikkelen van de logistieke operatie. Leer tijdens dit trainingstraject over investeringsruimte op kort en lang termijn. Ook komen zichtbare en onzichtbare kosten aan bod in dit traject.

Operationeel Leidinggevende Logistiek

medewerker-skillmenu

Opleiding Operationeel Leidinggevende Logistiek – niveau 3

Ben jij in de logistiek actief en wil je met jou team successen behalen? Dan is de opleiding voor operationeel leidinggevende in de logistiek wat voor jou.

medewerker-skillmenu

Opleiding Operationeel Leidinggevende Logistiek – niveau 3

Werk je in een logistieke omgeving en komen er steeds meer taken op jouw schouders? Hoe kan je dit het beste organiseren? Met dit trainingspakket zijn er geen geheimen meer voor jou!

medewerker-skillmenu

Pakket 2 Operationeel Leidinggevende Logistiek niveau 3

Nieuwe ontwikkelingen komen snel achter elkaar. Ook in het logistieke proces. Leer met dit trainingspakket hoe je de kansen kan ontdekken en daarop in te spelen.

medewerker-skillmenu

Pakket 3 Operationeel Leidinggevende Logistiek – niveau 3

Hoe vind je de juiste mensen en zet je in op hun krachten? Met dit trainingspakket leer je over het benutten van de krachten in je team.

medewerker-skillmenu

Pakket 4 Operationeel Leidinggevende Logistiek – niveau 3

Je belooft een klant kwaliteit, maar wat beloof je dan eigenlijk? En wat als je teveel belooft? Hoe kan een zorgsysteem helpen met het maken van kwaliteitskeuzes? Tijdens dit leertraject leer je alles over het leveren van kwaliteit.

Reviews

‘Wij deden mee aan een pilot van Skillmenu. Hierbij boden we onze medewerkers micro-trainingen aan waarbij ze praktische vaardigheden leerden en onderhielden. Hiermee verdienden ze studiepunten, die ze in konden wisselen voor certificaten. Bovendien combineerden we de micro-trainingen met interne praktijkdagen. Dit zorgde voor een optimaal resultaat. De positieve uitkomst van de pilot heeft ertoe geleid dat Skillmenu niet meer weg te denken is bij ons bedrijf!’

- UTS Verkroost

‘Het gros van ons personeel is praktisch opgeleid, en heeft weinig baat bij grote lappen tekst of lange lesdagen. Met het laagdrempelige Skillmenu kunnen medewerkers eenvoudig hun vakkennis bijhouden en ontwikkelen. Daarnaast geven we ze de kans om aan hun persoonlijke groei te werken met behulp van zelfreflectie. Zo help je je medewerkers verder!’

- De Klok Logistics

‘Kennis en ontwikkeling zijn belangrijke aspecten om de medewerkers te laten groeien in hun vakgebied. Onlangs heb ik kennis mogen maken met het allernieuwste op dit gebied en dat is zeer goed bevallen. Het heet SkillMenu en is een zeer laagdrempelige manier om jezelf of jouw medewerkers kennis- bij te brengen of bij te spijkeren in o.a. het vakgebied logistiek. Behalve dat het laagdrempelig is, is het ook nog eens zeer vriendelijk geprijsd. De geboden opleidingsmogelijkheden zijn makkelijk te volgen op ieder moment en kunnen zowel op de telefoon, tablet als op de computer gedaan worden. Neem een kijkje op de site en sta versteld van de mogelijkheden!’

- De Klok Logistics